Spahić propušta duel sa Herthom?

Nije potpuno spreman

Spahić propušta duel sa Herthom?

Defanzivac bh. reprezentacije Emir Spahić najvjerovatnije će propustiti predstojeću utakmicu 8. kola Bundeslige između Herthe i Hamburger SV-a. 

Prema pisanju njemačkih medija, iskusni Spahić jučer nije trenirao zajedno sa ostalim saigračima i zbog toga je njegov nastup pod upitnikom, što je potvrdio i trener Bruno Labbadia. 

"Emir je spavao loše. On se osjeća nespremno i zapravo nije na visini zadatka. Nadam se da će uskoro biti maksimalno spreman", izjavio je Labbadia i potom se osvrnuo na duel sa Herthom. 

"Hertha u svom timu ima kvalitetne igrače, koji su kompaktna cjelina. Znamo da neće biti lako i da samo uz maksimalno zalaganje možemo ostvariti pobjedu." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hamburger SV nakon sedam odigranih kola zauzima desetu poziciju u njemačkom prvenstvu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.