Spahić se oporavio, konkuriše za meč sa Kölnom

Pojačanje za Labbadiju

Spahić se oporavio, konkuriše za meč sa Kölnom

Bh. reprezentativac Emir Spahić uspješno se oporavio od povrede s kojom se mučio u proteklih mjesec dana.

Spahić je bio primoran propustiti dvije uvodne utakmice HSV-a u proljetnom dijelu Bundeslige, a prema pisanju njemačkih medija, problemi sa trbušnim zidom su zaliječeni i povratak na teren se očekuje već u nedjeljnoj utakmici 20. kola sa Kölnom.

Ovaj iskusni defanzivac (35) se povrijedio u prijateljskoj utakmici sa Young Boysom i za vrijeme njegova pauziranja HSV je doživio dva poraza. U prvoj proljetnoj utakmici Labbadijin tim je poražen od Bayerna sa 2:1, a identičnim rezultatom je izgubio i od Stuttgarta na Mercedes-Benz Areni. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vrijedi istaći da je Spahić u protekloj polusezoni bio neizostavan član u timu HSV-a i u klubu ne kriju da razmišljaju o produženju saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi