Spahiću 7.8, Stevanoviću 6.3

Nakon sinoćnje pobjede

Spahiću 7.8, Stevanoviću 6.3

A. Beganović

U okviru 24. kola španskog fudbalskog prvenstva Sevilla je sinoć na domaćem terenu savladala Deportivo, a dosta dobru partiju u dresu pobjedničke momčadi pružio je i kapiten našeg nacionalnog tima Emir Spahić.

Spahić je u prvom poluvremenu igrao na poziciji štopera i svoj posao je odradio dosta dobro, dok je u drugom dijelu igrao desnog bočnog i na tom mjestu kapiten našeg nacionalnog tima je bio i više nego solidan.

Za prikazano u sinoćnjem susretu Spahić je od portala whoscored nagrađen ocjenom 7.8, dok je drugi naš reprezentativac u dresu Seville, Miroslav Stevanović, u igri proveo petnaestak minuta i dobio je ocjenu 6.3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.