Spalletti: Ako kažete da imamo 200 miliona eura, svi će doći

Trener Intera

Spalletti: Ako kažete da imamo 200 miliona eura, svi će doći

E. Škorić

Trener Intera Luciano Spalletti potvrdio je kako će Andrea Ranocchia napustiti klub.

Ranocchia je bio na posudbi u Hull Cityju, ali se vratio u Inter. Ipak, neće se dugo zadržati u redovima crno-plavih, što je potvrdio Spalletti.

"Moram reći da Ranocchia odlazi. On je sjajan momak i dobar igrač, ali odlučio je da ide", kazao je Spalletti, koji je komentarisao silne glasine i brojne transfere.

"Imali smo dobru predsezonu, igrači su pokazali da su pravi profesionalci i mogu samo da ih pohvalim. Ponekad tržište nije normalno, ali to je u redu. Ako mi kažete da Inter ima 200 miliona eura, onda će doći svi - Sanchez, Vidal, Nainggolan... i Spalletti će biti pravi kralj. Ipak, ja i sada imam sjajnu ekipu, nešto nedostaje, ali direktori rade na tome", istakao je bivši trener Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je jučer razbio Fiorentinu s 3:0 i na taj način je iskazao kandidaturu za sami vrh u Italji, no liga je tek startala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi