Spalletti dao zlata vrijedan savjet za Edina Džeku

Želi da se Džeko izbori za prvi tim

Spalletti dao zlata vrijedan savjet za Edina Džeku

E. Čaušević

Fudbaleri Rome prije nekoliko dana počeli su pripreme za narednu sezonu italijanske Serije A.

Navijači Rome mnogo očekuju u narednoj sezoni od svoje ekipe, te se nadaju da će čelnici kluba dovesti nekoliko pojačanja ovog ljeta. Iako se mnogo govorilo o tome da će bh. kapiten Edin Džeko napustiti Olimpico, čini se da od toga neće biti ništa.

Na današnjoj press konferenciji Luciano Spalletti je poručio da računa na Džeku u narednoj sezoni, te mu je dao nekoliko savjeta kako da se izbori za mjesto u prvom timu rimske ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko će biti prvi napadač Rome ako nastavi da se ponaša kao sada na treninzima. Ima veliku želju za dokazivanjem i ja ću pokušati da to dodatno povećam. Ukoliko se dokaže ja ću to svakako nagraditi. Prošle godine sam mu pokušao pomoći, a sada posmatram šta radi. Mora pokazati da ima želju da bude dio Rome. Ako nastavi kao sad biće prvi napadač kluba", rekao je Spalletti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi