Spalletti: Dobio sam neke odgovore

Nakon remija protiv Astre

Spalletti: Dobio sam neke odgovore

E. Škorić

Roma je u posljednjem meču grupne faze Evropske lige odigrala 0:0 u gostima sa Astrom u Rumuniji. Tim rezultatom obje ekipe su prošle dalje.

Trener Rome Luciano Spalletti nije bio previše zadovoljan igrom njegove ekipe.

"Bio je to težak meč na teškom terenu. Oni su se dobro branili, ali pokušavali smo doći do gola. Dali smo šansu nekima da igraju, kao npr. El Shaarawy i Gerson. Dobio sam neke odgovore koje sam tražio", kazao je Spalletti.

"Znamo da će biti dobrih ekipa u žrijebu, ali moramo da ponudimo dobar nogomet. Moramo se dokazati na većem nivou", dodao je trener Rome, koja za vikend igra protiv Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Milan zna kako se igra dobar fudbal i možda bismo mogli vidjeti spektakularnu utamicu, obzirom na trenutnu formu timova i igrače koje imaju", dodao je Spalletti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi