Spalletti: Džeko će igrati protiv Carpija

Trener Rome vraća Džeku

Spalletti: Džeko će igrati protiv Carpija

Fudbaleri Rome će u petak u okviru 25. kola italijanske Serije A gostovati kod Carpija. 

Na konferenciji za medije uoči utakmice trener Luciano Spalletti je istakao da je fokusiran isključivo na susret protiv Carpija, a osvrnuo se potom i na našeg napadača Edina Džeku koji je prošli sa Sampdorijom susret počeo s klupe. 

"Mislimo samo na Carpi, sutrašnja utakmica nam je prioritet. Za Real Madrid će nam se vraiti neki igrači i izbor za tu utakmicu ću napraviti na temelju sutrašnje. Ne smijemo u ovom trenutku razmišljati o ničemu drugome osim o utakmici s Carpijem. To nam je ključno", kazao je Luciano Spalletti, dodavši:

"Edin Džeko? Igrat će. On, Perotti, Salah, El Shaarawy i Pjanić mogu odlično sarađivati na terenu", zaključio je trener Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spalletti je u svom obraćanju još dodao da je De Ross i dalje povrijeđen, te da će susret sa Carpijem propustiti Totti koji je ponovno osjetio bolove. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi