Spalletti: Džeko i Salah sutra neće igrati

Revanš meč Evropske lige protiv Villarreala

Spalletti: Džeko i Salah sutra neće igrati

E. Čaušević

Roma sutra na Olimpicu dočekuje španski Villarreal u okviru revanš utakmice šesneastine finala Evropske lige.

Rimska ekipa je prošlog četvrtka sa visokih 4:0 slavila protiv Villarreala u sjajnom meču Edina Džeke koji je postigao hat-trick. Iako je Vučica već jednom nogom u osmini finala Evropske lige, Luciano Spalletti, je upozorio svoje igrače da se ne smiju opuštati u sutrašnjem meču.

Trener Rome na današnjoj press konferenciji potvrdio je da će napraviti nekoliko izmjena u početnoj postavi, te da će od prve minute najvjerovatnije igrati Francesco Totti. Spalletti je potvrdio da Džeko i Salah neće igrati na sutrašnjoj utakmici.

"Džeko i Salah su rođeni šampioni i igraju u sjajnoj formi, ali sam odlučio da sutra neće igrati protiv Villarreala. Ostat će na klupi i igrat će samo u slučaju da to bude neophodno. Želim da ih odmorim za naredno kolo Serije A", rekao je Spalletti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi