Spalletti: Džeko je napravio razliku

Hvalio Dijamanta nakon meča

Spalletti: Džeko je napravio razliku

Trener Rome Luciano Spalletti bio je i više nego zadovoljan nakon večerašnje pobjede njegove ekipe protiv Villarreala u gostima sa čak 4:0.

Spalletti je, kao što se i očekivalo, najviše pohvalio Džeku. Rekao je da je baš on napravio najveću razliku večeras.

"Sigurno je da smo odigrali jako dobru utakmicu. Kvalitet igre je napravio razliku, a na prvom mjestu bio je Džeko. Edin je radio jako dobro da uvijek bude dostupan u protivničkom šesnaestercu. Kada protiv jakih timova imamo prednost od 2:0, uviejk moramo ići na to da postignemo treći i četvrti gol. Džeko je voema osjetljiv i on prvi osjeća odgovornost kada timu ne ide dobro. Večerašnjim golovima pokazao je zrelost i vještinu, baš kao i sposobnosti da proše defanzivca. Važna je stvar za nas da nastavimo igrati svoju igru", rekao je Spalletti nakon meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi