Spalletti: Džeku ne treba porediti s Tottijem

Trener Rome dao podršku bh. igrači

Spalletti: Džeku ne treba porediti s Tottijem

E. Čaušević

Roma je danas u spektakularnoj utakmici u gostima remizirala protiv Atalante rezultatom 3:3.

Rimska ekipa vodila je sa 2:0 protiv Atalante u Bargamu, ali su domaći uspjeli da stignu do preokreta i povedu sa 3:2. Ipak, pred kraju utakmice na teren je ušao Totti koji je pogodio za remi.

Današnji meč obilježio je promašaj Edina Džeke iz provog poluvremena. Nakon utakmice trener Rome Luciano Spalletti kazao je da Džeku ne treba porediti sa Tottijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek poredite Džeku sa Tottijem i to onda dosta utječe na njega, a to nije fer. Obojica su šampioni, ali Edina dosta pogađaju kritike zbog kojih je u lošoj formi. Siguran sam da će on preokrenuti stvari u svoju korist", rekao je Spalletti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi