Spalletti izjavom o Tottiju razočarao navijače Rome
Foto: EPA

Neće biti u prvom sastavu?

Spalletti izjavom o Tottiju razočarao navijače Rome

E. Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju igraju na Olimpicu protiv Genove u okviru posljednjeg 38. kola italijanske Serije A.

Pred utakmicu protiv Genove vlada veliko interesovanje jer mnogi smatraju da će ovo biti posljednja utakmica Francesca Tottija iako kapiten Vučice nije zvanično najavio penzionisanje. Trener Rome, Luciano Spalletti, izjavio je da mu Totti nije otkrio planove, te da ne zna da li je ovo njegova posljednja utakmica.

"Nama je ovo važna utakmica u borbi za drugo mjesto. Ne znam za Tottija da li mu je to zadnji meč jer mi on nije otkrio svoje planove. Da li će igrati? Pa, naravno ako bude potrebe da uđe u toku utakmice kako bi pomogao svojim saigračima da osiguraju direktan plasman u Ligu prvaka", rekao je Spalletti, te dodao:

"Ako završimo ispred Napolija to znači da smo napravili neki pomak u ovoj sezoni. Prošle godine smo bili treći, a sada nam je cilj da završimo drugi. Ne morate me pitati da li ću ostati u Romi. Sada samo mislim na utakmicu protiv Genove, kasnije ćemo razgovarati o ostalom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi