Spalletti objasnio u kojem slučaju će ostati u Romi

Ističe mu ugovor na kraju sezone

Spalletti objasnio u kojem slučaju će ostati u Romi

E. Čaušević

Fudbaleri Rome proteklog vikenda na domaćem terenu savladali su Torino (4:1) u okviru 25. kola italijanske Serije A.

Vučica je s nova tri boda zadržala korak za Juventusom koji ima sedam bodova više, ali očito da je cilj rimske ekipe da završe kao drugoplasirani na kraju sezone, te izbore direktan plasman u Ligu prvaka. Mediji u Italiji jučer su objavili da bi Spalletti na kraju ove sezone mogao napustiti Olimpico.

Naime, ovaj italijanski stručnjak sa Romom ima ugovor do kraja sezone i još uvijek ga nije produžio. Iako se već špekuliše o njegovim zamjenama Spalletti je otkrio u kojem slučaju jedino će pristati da produži ugovor s rimskom ekipom.

"Moj ugovor ističe na kraju ove sezone i to uopšte nije toliko važno, sada je najvažniji tim. Ja ću ugovor potpisati za tri sekunde ukoliko završimo drugi na kraju sezone, ali ako budemo ispod toga onda jednostavno moram da idem. Tako je bilo i prošli put", rekao je Spalletti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi