Spalletti odabrao sastav za meč protiv Sampdorije

Osmina finala Kupa Italije

Spalletti odabrao sastav za meč protiv Sampdorije

Teme:

Fudbaleri Rome i Sampdorije večeras će igrati meč osmine finala Kupa Italije.

Trener rimske ekipe Luciano Spalletti odabrao je početnu postavu za ovaj meč, a u vrhu napada Rome našao se kapiten bh. tima Edin Džeko.

Iako se proteklih dana govorilo u italijanskim medijima da bi Spalletti mogao odmoriti Džeku za ovaj susret te šansu pružuti Tottiju, od toga ipak nema ništa te će Džeko večeras imati šansu da odgovori kritičarima koji su ga prozivali nakon prošlosedmičnog meča protiv Udinesea.

Džeko je tada ima nekoliko promašenih zicera računajući i penal kojeg je promašio u prvom poluvremenu. Nadamo se da će večeras biti mnogo raspoloženiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastav Rome: Alisson, Rudiger, Fazio, Jesus, Peres, De Rossi, Paredes, Rui, Nainggolan, El Sharawy, Džeko.

Večerašnji meč počinje od 21.00 sati na stadionu Olimpico.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti