Spalletti: Perišić može da ide što se mene tiče

Trener Intera poručio

Spalletti: Perišić može da ide što se mene tiče

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić još uvijek je član Intera iako se već dugo spekuliše da će karijeru nastaviti u Manchester United.

U nekoliko navrata u medijima su se pojavljivale informacije da je ovaj transfer dogovore, te da je Perišič novi igrač Crvani đavola, no još uvijek od toga nema ništa. Hrvatski fudbaler je jasno dao do znanja čelnicima Intera da želi da ide, ali oni ga ne žele pustiti ukoliko ne dođe ponuda koju traže.

Inter za ovog fudbalera želi čak 47 miliona eura, no United pokušava da barem malo spusti cijenu. Novi trener Intera, Luciano Spalletti, izjavio je da će pustiti Perišića da ide ukoliko Inter bude zadovoljan ponudom, te da će veoma lako naći nekoga ko će ga zamijeniti.

"Perišić može da ide ako dođe prava ponuda i to nije nikakva tajna. Rekli smo mu da želimo da ostane, ali ako on to ne želi onda mu nećemo praviti problem. Ako dođe prava ponuda prodati ćemo ga. Naravno, morat ćemo naći zamjenu za njega, ali mislim da to nije teško", rekao je Spalletti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi