Spalletti: Pogledajte samo Super Bowl, nećemo odustati

Trener Rome nakon Fiorentine

Spalletti: Pogledajte samo Super Bowl, nećemo odustati

E. Škorić

Trener Rome Luciano Spalletti ponovo razmišlja o tituli nakon uvjerljive pobjede nad Fiorentinom (4:0).

Roma je sinoć na Olimpicu pregazila Fiorentinu i opet došla na drugo mjesto Serije A sa četiri boda zaostatka za liderom Juventusom, koji ima i utakmicu manje. 

Stara dama je zbog tih, ali i drugih faktora apsolutni favorit za Scudetto, ali Spalletti ne želi da prestane sanjati Romu na vrhu.

"Imamo sjajnu sezonu, baš kao i Juve i Napoli. Naša je dužnost da vjerujemo do kraja. Pogledajte što se dogodilo u Super Bowlu! Moramo vjerovati", poručio je Spalletti.

Podsjetimo, New England Patriotsi dobili su Super Bowl iako su gubili 28:0 od Atlanta Falconsa u nedjelju navečer, ali Tom Brady i društvo napravili su veliki preokret.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sada svi ponovo slave Džeku, ali onda kada pogriješi opet će ga kritikovati", prokomentarisao je Spalletti dva pogotka njegovg prvog strijelca Edina Džeke, koji sa 17 golova drži prvo mjesto najboljih strijelaca Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi