Spalletti: Poslali smo glasnu poruku svim protivnicima

Vjeruje da Džeko može još bolje

Spalletti: Poslali smo glasnu poruku svim protivnicima

E. Čaušević

Ekipa Rome danas je slavila na gostovanju protiv Napolija (3:1) u derbiju 8. kola italijanske Serije A.

Vučica je danas odigrala odličan meč u Napulju, te je na krilima Edina Džeke koji je postigao dva gola stigla do nova tri boda. Ekipa Luciana Spallettija pokazala je da se može boriti za Scudetto, a trener Rome nije krio oduševljenje nakon meča.

"Nije bilo lako da se pripremimo jer smo imali dosta problema sa povredama. Morao sam da sve to uklopim i vjerujte da nisam očekivao ovakav odgovor svoje ekipe. S ovom utakmicom smo poslali glasnu poruku svim našim protivnicima jer smo pokazali koliko možemo", rekao je Spalletti, te dodao:

"Ipak, još uvijek ima dosta stvari koje moramo popraviti u našoj igri. Daleko smo mi još od igre koju ja želim, ali smo na dobrom putu da dođemo tu ukoliko nastavimo da radimo kako treba. Džeko može još bolje, mora igrati još bliže golu i koristiti prilike koje ima. Uvijek kažem da moraš ispuniti meč, gol je super, ali šta radiš ostatak utakmice? Moraš se boriti za tim i on to može".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi