Spalletti pronašao rješenje na desnoj strani

Cancelo uskoro novi igrač Intera

Spalletti pronašao rješenje na desnoj strani

E. Ganibegović

Igrač Valencije Joao Cancelo se ovog ljeta povezivao sa mnogim klubovima, a prema posljednjim informacijama, koje stižu iz Italije, Cancelo bi mogao postati novi igrač milanskog Intera.

Bez obzira što je počeo sezonu u Valenciji, gdje je večeras nastupao za svoj klub, navodno će u ponedjeljak postati igrač Intera.

Ovaj 23-godišnji bek se prije povezivao sa odlaskom u Juventus, međutim do dogovora nije došlo, a nedugo zatim se spominjao Tottenham, kao njegova nova destinacija, ali nije došlo do realizacije transfera.

Sky Italia izvještava kako je njegov prelazak u Seriju A gotova stvar. Inter i Valencia su se navodno dogovorili, te bi ovaj transfer trebao biti realizovan u ponedjeljak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očekuje se kako će transfer biti službeno zarvšen između nedjelje navečer i ponedjeljka ujtru, dok će Portugalac zvanično preći prije početka drugog kola Serije A. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije