Spalletti: Razgovarat ću u narednim danima s predsjednikom

Još uvijek nije produžio ugovor s Romom

Spalletti: Razgovarat ću u narednim danima s predsjednikom

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Luciano Spalletti još uvijek nije odlučio da li će na kraju sezone ostati trener Rome.

Spalletti je na kormilo rimske ekipe stigao početkom ove godine, te je potpisao ugovor do kraja ove sezone. Iako su u Rimu svi zadovoljni njegovim rezultatima on još uvijek nije odlučio da produži svoj ugovor s Vučicom.

Predsjednik Rome, James Pallotta, jučer je izjavio da će morati održati sastanak sa Spallettijem kako bi konačno riješili dilemu da li će on biti trener Rome i naredne sezone. Spalletti je za italijanske medije potvrdio da je u kontaktu s predsjednikom i da će održati sastanak u narednih nekoliko dana.

"Predsjednik Pallotta i ja još uvijek nismo održali sastanak. Trebali smo jučer, ali je on bio zauzet. Razgovarat ćemo sigurno u  narednih nekoliko dana, a moj ostanak u Romi najviše zavisi od rezultata u ovoj sezoni. Već sam rekao da neću ostati u ovom klubu ukoliko na kraju ove sezone ne osvojimo neki trofej i stojim još uvijek iza svojih riječi", rekao je Spalletti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi