Spalletti razočarao bh. navijače

Džeko i Zukanović na klupi protiv Intera

Spalletti razočarao bh. navijače

E. Čaušević

Ekipa Rome večeras na domaćem terenu igra derbi 30. kola Serije A protiv Intera.

Roma je u seriji sjajnih rezultata u domaćem prvenstvu u posljednje vrijeme, a navijači Vučice očekuju trijumf i u večerašnjem derbiju protiv Intera. Ipak, Luciano Spalletti je iznenadio sa svojim sastavom, jer je na klupi odlučio ostaviti Edina Džeku koji je bio strijelac u pršlom kolu.

Također, na klupi je ostao i Ervin Zukanović, a jedini bh. fudbaler u prvoj postavi Rome je Miralem Pjanić. S druge strane, Mancini je na klupi morao ostaviti Maura Icardija koji je zadobio povredu u prošlom kolu.

Roma: Szczesny, Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne, Pjanić, Keita, Salah, Nainggolan, El Shaarawy, Perotti.

Klupa Rome: De Sanctis, Lobont, Maicon, Torosidis, Zukanović, Palmieri, De Rossi, Strootman, Vainqueue, Ucan, Falque, Totti, Džeko.

Inter: Handanovič, D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo, Brozović, Medel, Kondogbia, Ljajić, Eder, Perišić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klupa Inter: Carrizo, Berni, Santon, Juan Jesus, Telles, Gnoukouri, Melo, Bibabiany, Manaj, Icardi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi