"Spallettija bi trebalo vezanog lancima uvjeriti da ostane"
Foto: EPA

Marcello Carli o ostanku Spallettija u Romi

"Spallettija bi trebalo vezanog lancima uvjeriti da ostane"

M. Šljivak

Luciano Spalletti mogao bi na kraju sezone napustiti klupu Rome.

Njemu ugovor s Vučicom ističe na kraju sezone, a mnogi fudbalski stručnjaci u Italiji tvrde da bi Roma napravila veliku grešku ako bi pustila da Spalletti ode.

Sportski direktor Empolija Marcello Carli komentarisao je mogući odlazak Spallettija s klupe rimskog tima.

"Možda bi predsjednik James Pallotta trebao ići tako daleko da Spallettija vezanog lancima u Koloseumu pokuša uvjeriti da ostane", našalio se Carli, te je dodao:

"Luciano je fenomen. Roma ga ne smije izgubiti. To je rekao i Totti i to je istina. On je čovjek koji preuzima odgovornost za sve, čak i za ono za šta nije kriv. Platio bi iz vlastitog džepa samo da Roma ili Fiorentina osvoje Scudetto. Ta dva tima su u njegovom srcu", rekao je Carli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Upravo je Empoli naredni protivnik Rome u Seriji A, a meč ova dva tima igra se u subotu od 20:45.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi