Španski selektor novim spiskom dotukao veliku zvijezdu

A nekada je bio glavni igrač veznog reda

Španski selektor novim spiskom dotukao veliku zvijezdu

Selektor španske fudbalske reprezentacije Julen Lopetegui objavio je danas spisak fudbalera na koje računa za mečeve protiv Italije i Albanije.

Na spisku se ne nalazi nekada velika zvijezda ove reprezentacije Cesc Fabregas, koji posljednjih sedmica nema mjesta u prvoj postavi Chelseaja.

Osim njega, na spisku nema ni Ikera Casillasa koji se već neko vrijeme ne nalazi na golu reprezentacije.

Spisak Španije: 

Golmani: David De Gea (Manchester United), Pepe Reina (Napoli) i Sergio Rico (Sevilla).

Odbrana: Gerard Piqué, Sergi Roberto i Jordi Alba (Barcelona), Sergio Ramos, Nacho i Dani Carvajal (Real Madrid), Javi Martínez (Bayern Múnich).

Vezni red: Sergio Busquets i Iniesta (Barcelona), Koke i Saúl (Atlético de Madrid), Thiago (Bayern Múnich), Isco i Lucas Vázquez (Real Madrid), Vitolo (Sevilla).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napadači: Nolito i David Silva (Manchester City), Morata (Real Madrid), Diego Costa (Chelsea), Callejón (Napoli).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi