Split slavio pred domaćim navijačima

Sami na vrhu

Split slavio pred domaćim navijačima

S. Bošković

Na Parku Mladeži Split je dočekao Osijek i slavio sa 2:1

U drugoj utakmici, trećeg kola HNL-a ,Split i Osijek susreli su se na Parku Mladeži. 

Slavio je Split sa 2:1 i tako se izdvojili na vrhu, te su osigurali tu poziciju do kraja ovog kola.  

U 21. minuti domaćini dolaze u vodstvo. Slavko Blagojević je sjajno šutirao iz slobodnog udaraca sa 20 metara i plasirao loptu uz vratnicu.

Igrao se 24. minut kada je Slavko Špehar zabio bivšem klubu. Bio je u pravo vrijeme na pravom mjestu i odlično se je snašao prilikom odbijanca. Ipak, Špehar postignuti pogodak nije slavio. 

Mogla je utakmica otići u drugačijem smjeru da je Šorša bio prisebniji u završnici poluvremena i pogodio prazan gol, no to se nije desilo. Polovinom drugog dijela se je iskupio. Nakon jedne duge lopte, sjajno je prevario Rugaševića, a potom i matirao Zagorca za konačnih 2:1.

igrala se je 85. minuta kada je Osijek imao priliku da odnose bod iz Splita. Aganspahić je na desetak metara od gola primio povratnu loptu, šutirao, ali tik preko vratnice. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osijeku je ovo bio prvi poraz u sezoni i nalaze se na trećem mjestu na tablici sa četiri osvojena boda dok je RNK Split vodeći sa sedam bodova.

Sutra se u 19h sastaju NK Zagreb i Rijeka, te Istra 1961 i Hajduk Split u 21h. 
U ponedjeljak kolo zatvaraju Slaven Belupo i Lokomotiva Zagreb. Susret je na rasporedu u 20h. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.