Sportski direktor Rome: Želimo zadržati Spallettija
Foto: EPA

U Romi zadovoljni Spallettijevim radom

Sportski direktor Rome: Želimo zadržati Spallettija

Odlazeći Sportski direktor Rome Ricky Massara insistira da rimski klub želi nastaviti saradnju sa Lucianom Spallettijem.

U zadnje vrijeme se pojavilo mnogo špekulacija o mogućem Spallettijevom odlasku sa klupe Rome, međutim Massara je uvjeren da će italijanski stručnjak i u narednom periodu predvoditi ovu ekipu.

"Trener je uvijek bio jasan, uvijek je govorio da se želi fokusirati na završni dio sezone i njegovi rezultati to potvrđuju", izjavio je Massara za italijanske medije.

"Ispred nas je samo veoma jaki Juventus, a s obzirom da je Spalletti stigao tek prošle godine, uradili smo odličan posao. Tek ćemo na kraju sezone sagledati šta smo uradili."

"Posao koji je on uradio u tehničkom smislu je fantastičan, pomogao je u napretku velikog broja naših igrača. Veoma smo sretni što sarađujemo sa njim, i nadamo se da možemo tako i nastaviti", dodao je na kraju Ricky Massara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije