Sportski direktor Sampdorije: Pljuvat ćemo krv u Novom Sadu

Nakon blamaže u Torinu

Sportski direktor Sampdorije: Pljuvat ćemo krv u Novom Sadu

Sampdoria je prošlog četvrtka doživjela pravu blamažu pred svojim navijačima, izgubivši od Vojvodine sa čak 4:0 u susretu koji je odigran u Torinu.

Novosadski klub je priredio najveće iznenađenje 3. pretkola Evropske lige i samo bi ga čudo u revanšu protiv Zukanovića i drugova moglo spriječiti da se ne plasira u playoff.

Sportski direktor Sampdorije Carlo Osti svjestan je kakav je šamar doživio njegov klub, ali je istakao da vjeruje da rezultat prvog susreta ova dva tima nije pravo mjerilo.

"Vidim na treninzima da je ekipa dobro odreagovala uprkos visokom porazu. Igrači treniraju punim intenzitetom i maksimalno su motivisani i koncentrisani na revanš. Nećemo mnogo pričati, želimo raditi", rekao je Osti, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U revanšu ćete vidjeti pravu Sampdoriju, čiji će igrači 'pljuvati krv' i boriti se za svaku loptu. Napustit ćemo teren natopljen znojem. Garantujem da ćemo u Srbiji pokazati svoje pravo lice".

Revanš susret između Vojvodine i Sampdorije igra se u četvrtak od 21 sat na stadionu Karađorđe, a za njega vlada ogromno interesovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.