Sportski direktor Schalkea 'ohladio' Staru damu

Draxler nije na prodaju!

Sportski direktor Schalkea 'ohladio' Staru damu

Od prelaska Juliana Dralera u Juventus neće biti ništa, odlučio je sportski direktor kluba iz Gelsenkirchena Horst Heldt.

Iako je mladi njemački reprezentativac pristao na prelazak u redove Stare dame, sa kojom je čak i dogovorio sve finanskijske detalje, direktorova je posljednja.

"Da, Juventus je poslao ponudu za Juliana Draxlera, ali smo je odbili i zamolili ih da nas više ne kontaktiraju. Draxler nije na prodaju", kratak je bio Heldt u izjavi za Schalke TV.

Pretpostavlja se da je posao propao kada se počelo pregovarati o obeštećenju, budući da Juve nije bio spreman platiti 35 miliona eura koliko iznosi otkupna klauzula Juliana Draxlera. Iz Torina su nudili 25 miliona eura, ali su u Schalkeu procijenili da je to premalo i odlučili zaustaviti su pregovore sa prvakom Italije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.