Sprema se velika razmjena: Mbappe nadomak PSG-a
Foto: EPA

Parižani blizu postizanja dogovora s Monacom

Sprema se velika razmjena: Mbappe nadomak PSG-a

Kako prenosi italijanski Sky, PSG je veoma blizu realizovanja dugo očekivanog transfera Kyliana Mbappea iz Monaca.

Naime, već dugo se špekuliše da Paris Saint-Germain sprema još jedan astronomski transfer, a sada Sky saopštava da je francuski gigant nadomak postizanja dogovora s Monacom, te da će put Parka Prinčeva uskoro krenuti talentovani Kylian Mbappe.

Navodno bi Kylian Mbappe uskoro trebao stići u PSG, a Parižani će Monacu, uz 140 miliona eura, prepustiti i Lucasa Mouru. Međutim to nije sve kada je u pitanju razmjena između ova dva kluba. U sklopu istog transfera put PSG-a će krenuti i fudbaler Monaca Fabinho, a kada se saberu, i oduzmu, vrijednosti svih igrača uključenih u razmjenu, ukupna vrijednost Mbappeovog transfera bi trebala biti oko 220 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi