"Spreman sam da zaigram u Barceloni"
Foto: EPA

Aymen Abdennour želi u Barcu

"Spreman sam da zaigram u Barceloni"

M. Šljivak

 Aymen Abdennour, 26-godišnji tuniski fudbaler, spreman je da se pridruži Barceloni.

Katalonci pokazuju ozbiljan interes za štopera Kneževa. Navodno su spremili ponudu za njega, a defanzivac Monaca je priznao kako bi ispunio san ako zaigra za najbolji tim svijeta.

"Spreman sam za Barcelonu. Takmičarski sam nastrojen igrač i vjerujem da to donosi uspjeh. Volio bih zaigrati u Barceloni, ali klub će imati zadnju riječ. Ponavljam, želim igrati u Barceloni. Spreman sam pauzirati i do januara", rekao je Abdennour.

Tunižanin je nedavno produžio ugovor s Monacom do 2019. godine, a protekle sezone je u dresu Monaca Abdennour nastupio u 24 utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Abdennour je član ovog kluba postao 2014. godine. Stigao je iz Toulousea, a igrao je još za Werder iz Bremena i Etoile, gdje je počeo karijeru.

Standardan je član i selekcije Tunisa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.