Sramotna proslava gola Carvajala na Nou Campu

Pokazao srednji prst navijačima

Sramotna proslava gola Carvajala na Nou Campu

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su u posljednjim minutama El Clasica uspjeli doći do izjednačenje protiv Barcelone.

Barca je imala vodstvo do 90. minute, ali je onda na scenu stupio Sergio Ramos koji je donio izjednačenje i bod kraljevskom klubu. Ipak, mrlju na jučerašnju utakmicu bacio je Dani Carvajal koji je sramotno proslavio gol svog kluba.

Naime, desni bek Real Madrida se previše uživo u proslavu gola, te je navijače Barcelone "počastio" srednjim prstom. Ovaj potez je naljutio katalonske medije koji su nakon meča osuli paljbu po igraču Reala.

"Izvinjavam se zbog svog poteza koji je bio izazvan uvredama od tog dijela publike na tribinama. Uradio sam ono što zaista nisam trebao", napisao je Carvajal da drušvenim mrežama nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti