Sramotno ponašanje navijača Reala na račun Bartre
Foto: EPA

Odgovorili mu na status na Twitteru

Sramotno ponašanje navijača Reala na račun Bartre

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala sinoć su uživali u spektakularnoj utakmici između Real Madrida i Barcelone koju je katalonski klub dobio sa 3:2.

U još jednom nevjerovatnom El Clasicu kao pobjednik iz izašla Barcelona, a meč je odlučio Lionel Messi u posljednjim sekundama utakmice. Za Messija je ovo bio 500. gol u dresu Barcelone, a nakon utakmice drušvene mreže su jednostavno eksplodirale.

Na svom Twitter profilu oglasio se i nekadašnji igrač Barcelone, Marc Bartra, koji je nakon utakmice napisao "D10S" u čast Messija što na španskom znači Bog. Ipak, ono što su pisali navijači Real Madrida na objavu igrača Dortmuda je užasno.

Jedan od navijača je napisao "Volio bih da ti je bomba eksplodirala u facu", dok je drugi dodao "Sramota je što nisi poginuo u eksploziji". Naravno, aludirajući na užasna dešavanja koja su zadesila igrače Dortmunda prije utakmice s Monacom kada je Bartra zadobio povrede ruke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti