Srbija remizirala sa Južnom Korejom
Foto: EPA

Prijateljski meč u Ulsanu

Srbija remizirala sa Južnom Korejom

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je danas prijateljsku utakmicu sa Južnom Korejom u Ulsanu koja je okončana rezultatom 1:1.

Privremeni selektor Srbije Mladen Krstajić od prve minute je na teren poslao sljedećih 11 fudbalera: Stojković, Rukavina, Ivanović, Vuković, Obradović, Grujić, Maksimović, Ljajić, Živković, Milinković-Savić, Prijović, a u nastavku utakmice je dao priliku još nekim igračima sa klupe.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, da bi u 59. Srbija povela sa 1:0 golom Ljajića. Tri minute kasnije, Koo Ja-Cheol je iz penala pogodio za 1:1, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Podsjetimo, Srbija je u petak također u prijateljskoj utakmici savladala Kinu sa 2:0, a ovom mini-turnejom po Aziji su započele pripreme za Svjetsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti