"Srce mi je bilo puno kada je zaigrao za reprezentaciju"

Priča Wilsherove majke

"Srce mi je bilo puno kada je zaigrao za reprezentaciju"

M. Šljivak

Jack Wilshere na početku nove sezone igra fantastično u dresu londonskog Arsenala.

Sjajni veznjak je uz Mesuta Ozila ponajbolji igrač tima sa Emiratesa, a njegova majka Kerry Wilshere je ispričala priču kako je Jack postao veliki fudbaler.

"Kada je stigao u Arsenal to je bila velika stvar za kompletnu porodicu. Svi smo mu bili velika podrška i svi smo se žrtvovali kako bi on uspio. Posvetili smo mu svu moguću pažnju", rekla je Kerry Wilshere.

Također, porodicaje bila ponosna kada je obukao dres reprezentacije Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidjeti ga kako igra za Englesku je neopisiv osjećaj. Srce mi je bilo puno ponosa, naročito kada sam vidjela dresove sa prezimenom Wilshere kod drugih ljudi", dodala je majka zvijezde Arsenala Jacka Wilshera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.