Srećko Katanec objavio spisak za Maltu
Foto: EPA

Selektor Slovenije

Srećko Katanec objavio spisak za Maltu

Selektor slovenačke reprezentacije Srećko Katanec objavio je spisak za duel s Maltom. 

Fudbalska reprezentacija Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo se nalazi na trećem mjestu u grupi F, sa pet bodova manje u odnosu na vodeću Englesku, a naredni meč će odigrati 10. juna protiv Malte.

Za duel sa posljednjeplasiranom reprezentacijom u grupi selektor Srećko Katanec na spisak je uvrstio 27 igrača. 

Golmani: Oblak (Atletico), Belec (Carpi), Koprivec (Anorthosis), Sorčan (Gorica)

Odbrana: Balkovec (Domžale), Blažić (Domžale), Dalamea Mlinar (New England Revolution), Jokić (Ufa), Krajnc (Frosinone), Mevlja (Rostov), Mitrović (Olimpija), Palčić (Maribor), Sikošek (Brondby), Struna (Palermo), Skubić (Konyaspor), Širok (Domžale).

Vezni red: Krhin (Granada), Kurtić (Atalanta), Majer (Domžale), Omladič (Braunschweig), Rotman (Kayserispor), Verbič (Copenhagen), Zajc (Empoli).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napad: Berič (St. Etienne), Bezjak (Rijeka), Iličić (Fiorentina), Novaković (Maribor). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi