"Sretan sam u Monacu, ali nije sve do mene"
Foto: EPA

Falcao o ostanku u klubu

"Sretan sam u Monacu, ali nije sve do mene"

M. Šljivak

Ekipa Monaca iza sebe ima fantastičnu sezonu.

Kneževi su osvojili titulu prvaka Francuske, stigli su do polufinala Lige prvaka, a vođa ovog tima na terenu je iskusni Kolumbijac Radamel Falcao.

Ovaj 31-godišnjak je u odigrao odličnu sezonu u kojoj je postigao 30 golova u svim takmičenjima, ali se priča da bi mogao otići iz kluba.

Međutim, on to ne želi, ali je sve u rukama klupskog rukovodstva.

"Sretan sam u Monacu. Ugovor me veže na još jednu sezonu i ja zaista želim ostati ovdje. Ipak, sve je do kluba. Ja nemam ništa s odlukom o ostanku", rekao je Falcao za Canal plus.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Falcao se ove sezone vratio na velika vrata. Nakon što je uz dosta problema igrao za United i Chelsea, te oporavka od teške povrede, ponovo je na vrhu i vjerovatno ćemo ga tamo gledati još koju sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi