Srna se vraća u reprezentaciju Hrvatske?
Foto: EPA

Pred povratkom

Srna se vraća u reprezentaciju Hrvatske?

Darijo Srna je pred povratkom u redove fudbalske reprezentacije Hrvatske. 

Iako se nakon Evropskog prvenstva oprostio od igranja za nacionalnu vrstu, brojne povrede pred nadolazeće utakmice su primorale selektora Čačića da razgovara sa Srnom i pokuša ga nagovariti na povratak među 'Vatrene'. 

Čačić je navodno uvjeren da će Srna pristati, jer ga Hrvatska zaista treba, a poznato je da među njima postoji i sjajan odnos. Nije Srna zaboravio da je Čačić usred prošlog Eura putovao na sprovod njegovom ocu i bio mu velika podrška u teškim trenucima. 

Pred Hrvatskom su sljedećeg mjeseca utakmice protiv Kosova i Turske. U tim susretima Hrvati nemaju pravo na kiks ukoliko žele igrati na Mundijalu, stoga potez o vraćanju iskusnog Srne nimalo nije iznenađujući. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Srna je ostavio veliki trag igrajući za Hrvatsku. U kockastom dresu je nastupio 134 puta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi