St. Etienne na krilima Gradela savladao Lille

Ligue 1, 30. kolo

St. Etienne na krilima Gradela savladao Lille

St. Etienne na domaćem terenu stigao je nove pobjede u francuskom prvenstvu, savladavši u sklopu 30. kola Lille rezultatom 2:0. 

Prvo poluvrijeme nije donijelo mnogo uzbuđenja. Obje momčadi su imale po nekoliko pokušaja, a za nijasnu kvalitetniji protivnik bio je St. Etienne koji je 51. minute igrao sa igračem više. 

Domaći St. Etienne mrežu Lillea zatresao je u 64. minuti. Radost navijačima donio je Gradek, koji je deset minuta kasnije udvostručio prednost i postavio konačnih 2:0.

Današnji trijumf omogućio je St. Etienneu da zauzme četvrtu poziciju na tabeli, dok se Lille trenutno nalazi na osmom mjestu.

Ligue 1, 30. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

St. Etienne - Lille 2:0 (Gradel 64. 74.)



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije