Šta će reći Mourinho? Stigla ponuda za Rashforda!
Foto: EPA

Sevilla želi mladog napadača

Šta će reći Mourinho? Stigla ponuda za Rashforda!

M. Šljivak

Mladi napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford dobio je zanimljivu ponudu za nastavak karijere.

Kako navode ostrvski mediji, interes za usluge 19-godišnjeg fudbalera pokazala je španska Sevilla, koja ga želi dovesti na posudbu do kraja sezone.

Tim iz Andaluzije je već kontaktirao rukovodstvo Crvenih đavola za moguću posudbu, no zadnju riječ će imati menadžer tima s Old Trafforda Jose Mourinho.

Navodno, Posebni nije pristalica ideje da se Rashford pošalje na posudbu. Iako mu ne daje veliku minutažu, Mourinho mladog napadača vidi kao važan kotačić u svojoj ekipi u nastavku sezone.

Rashford je englesku javnost oduševio početkom prošle godine. Iskoristio je maksimalno šansu kod tadašnjeg menadžera Louisa van Gaala, te je postao i standardni reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je Rashford odigrao 16 utakmica u Premier ligi. Postigao je tri gola, a ukupno je u sezoni na šest pogodaka u svim takmičenjima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi