Šta je Džeko radio u omiljenom Pepovom restoranu?

Pitaju se njemački novinari...

Šta je Džeko radio u omiljenom Pepovom restoranu?

Njemački mediji su izvijestili da su naš Edin Džeko i Antonio Rüdiger jučer viđeni u luksuznom minhenskom restoranu Brenner. 

Bh. reprezentivac je očito slobodne dane odlučio iskoristiti da sa saigračem Rüdigerom posjeti Minhen i luksuzni restoran Brenner koji je omiljen Pepu Guardioli, a pretpostavlja se da je dvojac iz Rome dan ranije na Allianz Areni gledao utakmicu između Bayerna i Atletico Madrida.  

Nije tajna da se Džeko u posljednje vrijeme sve češće dovodi u vezu sa odlaskom iz Rome, pa je iznenadni posjet Minhenu očekivano probudio maštu njemačkih novinara da je možda dogovarao kakav transfer.

Vrijedi podsjetiti da se Džeko također povezuje i sa povratkom u Njemačku.  

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti