Šta se sve dešavalo na tragikomičnoj utakmici u Subotici?

Nestvaran promašaj, penal, haos...

Šta se sve dešavalo na tragikomičnoj utakmici u Subotici?

Utakmica Spartaka i Borca u 17. kolu Superlige Srbije dugo će se pamtiti po haosu na terenu koji je izbio najviše zbog lošeg suđenja.

Spartak iz Subotice je slavio sa 3:1, a gosti su krajem prvog poluvremena dobili dva crvena kartona i to jer su protestovali zbog sumnjivog penala za domaću ekipu.

Prije nego što je cirkus počeo, fudbaler Spartaka imao je nestvaran promašaj koji možete vidjeti na 3:00, a nakon toga se svašta izdešavalo.

Početkom drugog poluvremena fudbaleri Borca iz Čačka sjeli na teren i okrenuli leđa protivničkim fudbalerima i glavnom sucu, a kasnije je golman Borca ispucavao loptu van stadiona svaki put kada bi ona došla do njega. Više o tome možete vidjeti OVDJE.

U nastavku pogledajte šta se sve dešavalo na utakmici u Srbiji, za koju se s pravom može reći da je bila tragikomična.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi