Šta se, zapravo, desilo u Panami? Pogledajte ovaj gol

Teorije zavjere su počele

Šta se, zapravo, desilo u Panami? Pogledajte ovaj gol

Fudbaleri Paname plasirali su se večeras na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. 

Oni su na domaćem terenu porazili Kostariku sa 2:1 te su na taj način zauzeli 3. poziciju na tabeli i iza sebe ostavili Honduras i Sjedinjene Američke Države.

Mnogi su nakon meča u Panami počeli sa teorijama zavjere, ali ne možemo reći da nemaju razloga. Kada pogledate gol kojim je Panama izjednačila rezultat početkom drugog poluvremena, zapitat ćete se šta se zapravilo desilo na tom meču. 

Strijelac za domaće bio je Torres, ali gol je sve samo ne regularan. Kada pogledate usporeni snimak, vidjet ćete da lopta ni blizu nije prešla gol crtu, a osim toga desilo se još nekoliko spornih situacija u istom trenutku, kao što je možda igranje rukom domaćeg igrača.

Uostalom, pogledajte sami pa procijenite:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi