Stadion za meč Kosova i Hrvatske rasprodan u rekordnom roku

Nezapamćen interes

Stadion za meč Kosova i Hrvatske rasprodan u rekordnom roku

Reprezentacije Kosova i Hrvatske će 6. oktobra u Skadru (Albanija) odigrati meč 2. kola grupe I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Kao što je već poznato, Kosovo domaće utakmice ne smije igrati na tlu svoje zemlje, pa će Hrvate ugostiti u Albaniji na stadionu 'Loro Borici' kapaciteta 17 hiljada gledalaca.

Ulaznice za ovaj meč 'planule' su u rekordnom roku, pa je već jasno da će stadion biti krcat.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Svih 17 hiljada ulaznica rasprodano je u samo sat vremena, pa nema sumnje da će ovo biti najveća i najspektakularnija utakmica za Kosovo u kratkoj fudbalskoj historiji najmlađe članice UEFA i FIFA.

Podsjetimo, sve ekipe u grupi I imaju po jedan bod nakon prvog kola i to s gol razlikom 1:1. Kosovo je remiziralo u Finskoj, a Hrvatska sa Turskom na Maksimiru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi