Stala serija Icardija i Intera, Lulić strijelac za Lazio
Foto: EPA

Seria A, 6. kolo

Stala serija Icardija i Intera, Lulić strijelac za Lazio

M. Šljivak

Fudbaleri Intera nisu uspjeli da pobijede Bolognu na Giuseppe Meazzi u susretu 6. kola italijanske Serie A. Meč je završen bez pobjednika (1:1), te je prekinut niz od tri pobjede Nerazzurra.

Bologna je povela u 14. minuti. Pogodio je Matia Destro, da bi na drugoj strani gol za Inter u 37. minuti postigao Perišić.

Ipak, do kraja nisu uspjeli doći do tri boda, a bez gola je ostao Mauro Icardi.

Lazio je u dosta dobroj utakmici pobijedio Empoli s 2:0. Vodić gol na meču postigao je Keita u 29. minuti, a Senad Lulić je u 90. minuti pogodio za konačan rezultat susreta od 2:0.

Sassuolo je s 1:0 pobijedio Udinese, a Genoa i Pescara su remizirale (1:1).

Seria A, 6. kolo:

Genoa - Pescara 1:1

Inter - Bologna 1:1

Lazio - Empoli 2:0

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sassuolo - Udinese 1:0



Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi