Standard oslabljen putuje u Sarajevo

Trener Muslin u problemima

Standard oslabljen putuje u Sarajevo

Standard je danas odradio posljednji trening prije polijetanja u glavni grad Bosne i Hercegovine, gdje će u četvrtak odigrati uzvratni susret 3. pretkola Evropske lige. 

Trener Slavoljub Muslin našao se u velikim problemima pred utakmicu sa Željezničarom, a prema pisanju belgijskih medija, zbog povreda na put neće krenuti Dino Arslanagić, Jonathan Legear i Alexander Scholz.

Pod znakom pitanja je i Jorge Teixeira, koji se još uvijek oporavlja od povrede pete, pa u nedjelju nije nastupio na prvenstvenoj utakmici protiv Zulte Waregema. 

Tako će za mjesto u zadnjoj liniji vjerovatno konkurisati Ricardo Faty i Corentin Fiore , dok bi Legeara u napadu trebao zamijeniti Badibanga Kasmi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.