Standard priželjkuje novi transfer Miloševića
Foto: EPA

Bh. fudbaler napušta redove Konyaspora?

Standard priželjkuje novi transfer Miloševića

Turski velikan Fenerbahče, ako je vjerovati pisanju belgijskih medija, sada je zainteresovan i za Denija Miloševića. 

Doskorašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je u Tursku stigao na mala vrata, međutim zahvaljujući brzoj adaptaciji brzo je pokazao da vraća uloženo i njegovim igrama u klubu Konyasporu su više nego zadovoljni. 

Da partije koje pruža ne prolaze nezapaženo svjedoči i informacija koju je objavio belgijski portal dhnet.be. Navodno, interesovanje za Miloševića je pokazao velikan Fenerbahče, a isti izvor tvrdi kako su u igri i klubovi iz Njemačke.

Eventualnoj Miloševićevoj promjeni sredine se nadaju i u njegovom bivšem klubu Standardu, koji se pri puštanju bh. fudbalera u Konyaspor ugradio u klauzulu prema kojoj ima 20 posto od sljedećeg transfera. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ove sezone Milošević je za Konyaspor odigrao ukupno 45 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je pritom tri pogotka uz četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi