Stanković: Sanjam da jednog dana postanem trener Intera

Volio bi jednog dana sjesti na klupu

Stanković: Sanjam da jednog dana postanem trener Intera

Bivši srbijanski reprezentativac i fudbaler Intera, Dejan Stanković, izjavio je kako ima ogromnu želju da jednog dana postane trener milanskog kluba.

"Sanjam da jednog dana preuzmem svoj bivši klub Inter. To je moj, za sada, još uvijek neostvareni san. Potrebno je mnogo vremena da bi se napredovalo do nivoa koji je dostojan da se bude trener jednog tako velikog kluba, ali neću odustati", rekao je Stanković.

Stanković je sa Interom osvojio Ligu prvaka 2010. godine, a nekoliko puta se okitio i titulama u Italiji.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.