Stanković: Svjetlosnim sam godinama daleko od Intera

Bivši reprezentativac Srbije

Stanković: Svjetlosnim sam godinama daleko od Intera

Dejan Stanković nakon odlaska iz Intera prihvatio je funkciju pomoćnog trenera Udinesea, a mediji u Italiji najavili su njegov povratak među "Nerazzure".

Bivši reprezentativac Srbije opovrgnuo je nagađanja o svom skorom povratku u Inter, gdje bi u početku činio stručni štab Roberta Mancinija.

"Priče o povratku u Inter svjetlosnim su godinama daleko od istine. Potpuno sam skoncentrisan na zadnja dva kola s Udineseom, a svim se srcem nadam da će se Inter plasirati u Evropsku ligu. Inter mi je, normalno, slaba točka i želim mu sve najbolje".

Ipak, jednog bi se dana najave mogle ostvariti, pogotovo ostane li Mancini na kormilu milanskog velikana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nikad se ne zna što život nosi, a Mancini je bez ikakve sumnje pravi čovjek za novi početak Intera", dodao je Stanković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti