Stanković zvao Inter: 'Mičite Oluju!'

Zasmetala mu objava

Stanković zvao Inter: 'Mičite Oluju!'

Proslavljenom srbijanskom fudbaleru Dejanu Stankoviću zasmetalo je to što se na Interovoj stranici našla čestitka Hrvatima na Danu pobjede. 

"Hvala svim braniteljima", stajalo je na službenoj Facebook stranici kluba uz fotografiju Ivana Perišića i Marcela Brozovića. Međutim, ta je objava ubrzo misteriozno - nestala.

Prema informacijama koje dolaze s druge strane Drine, to je zatražio Dejan Stanković. U to vrijeme Stanković je bio na odmoru sa porodicom, a kada je čuo za potez kluba u kojem je proveo najbolje dane karijere, odlučio je urgirati i objava je u rekordnom roku obrisana sa Facebooka. 

Stanković među prijateljima ima mnogo Hrvata i nije poznat kao osoba koja je nacionalistička nastrojena, međutim objava Intera mu je zasmetala, što je ljudima iz kluba jasno dao do znanja. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi