Stara dama za veznjaka nudi Redsima 35 miliona eura
Foto: EPA

Emre Can dolazi u Juventus?

Stara dama za veznjaka nudi Redsima 35 miliona eura

A. Beganović

Njemački reprezentativac Emre Can u narednih nekoliko dana mogao bi napustiti redove Liverpoola.

Nekadašnji veznjak Bayer Leverkusena nakon tri godine vjerovatno će napustiti Liverpool, a njegova nova destinacija će biti Italija.

Naime, kako pišu inostrani mediji za Cana je zainteresiran aktuelni italijanski prvak Juventus, a transfer bi navodno mogao biti realizovan u narednih 48 sati.

Juventus je spreman za ovog veznjaka Redsima isplatiti 30 do 35 miliona eura na ime obeštećenja, a Canova primanja u slučaju realizacije transfera još uvijek nisu otkrivena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Can je u Redse stigao 2014. godine iz Bayera, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Bayern Munchenu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije