Starke se na poziv Bayerna vraća iz mirovine
Foto: EPA

Nakon povrede Neuera

Starke se na poziv Bayerna vraća iz mirovine

Povreda Manuela Neura stvorila je velike probleme minhenskom Bayernu. 

Njemački reprezentativac je podvrgnut operaciji stopala zbog čega mora pauzirati do januara sljedeće godine, a u ovom trenutku Bayern se ne može pohvaliti zamjenama s kojima raspolaže. 

Na golmanskoj poziciji Bavarci trenutno imaju Svena Ulreicha i Fruchtla, no u njih nemaju dovoljno povjerenja i stoga su iz mirovine pozvali Toma Starkea. 

Starke (37) se ovog ljeta oprostio od aktivnog bavljenja fudbalom, ali je čini se prihvatio poziv da se vrati među stative, što potvrđuje i to da je već trenirao sa ekipom pred utakmicu protiv Wolfsburga. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Starke je prethodno član Bayerna bio od 2012. do 2017. godine. Mrežu Bayerna je čuvao na ukupno deset utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi