Stefan Babović završio u Vojvodini

Ništa od Feyenoorda

Stefan Babović završio u Vojvodini

Stefan Babović će, prema pisanju srbijanskih medija, karijeru nastaviti u Vojvodini.

Iskusni Babović je bio na korak od odluke da okači kopačke o klin nakon što nije postigao dogovor sa Feyenoordom, međutim na kraju se prema pisanju srbijanskih medija odazvao pozivu Nenada Lalatovića da u nastavku sezone brani boje Vojvodine. 

Posljednji klub u Babovićevoj karijeri bio je beogradski Partizan s kojim je u januaru sporazumno raskinuo saradnju, a vrijedi podsjetiti da je od strane pojedinih bh. medija bio i preseljen u FK Sarajevo. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ipak, sam Babović je oštro odbacio takve špekulacije istakavši da nikada nije pregovarao sa čelnicima Bordo kluba o eventualnom dolasku na Koševo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi