Stefan Savić priželjkuje Costin povratak
Foto: EPA

Crnogorac se nada će Costa uskoro pojačati Atletico

Stefan Savić priželjkuje Costin povratak

Fudbaler Atletico Madrida i reprezentacije Crne Gore, Stefan Savić, se nada da će se Diego Costa uskoro vratiti u Atletico.

Crnogorski defanziac je razgovarao s novinarima nakon pobjede Atletica nad Brightonom u prijateljskom meču, te je istakao da bi Costin povratak u nekadašnji klub sigurno doprinijeo Jorgandžijama.

"Znamo da on može unaprijediti kvalitetu svake ekipe...On je jedan od najvažnijih igrača na svijetu. Nije potrebno ništa više reći o njemu", izjavio je Savić.

Podsjetimo, stameni 28-godišnji napadač Chelseaja, Diego Costa, se više ne nalazi u planovima trenera Plavaca, Antonija Contea, te se očekuje da će napustiti Stamford Bridge. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

A iako on ima veliku želju da se vrati u Atletico Madrid, do transfera kojeg su mnogi smatrali "završenom pričom" još uvijek nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi